Regulament Roadbook Experience

Informațiile generale despre Eveniment sunt publicate pe site-ul www.roadbookexperience.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/RoadbookExperience

Evenimentul cuprinde trasee, al căror pornire se va da din localitatea Runcu Judetul Gorj în data de 17 iulie 2024.

Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua modificări minore ale trasului pentru a facilita desfășurarea în bune condiții de confort și siguranță a fiecărui participant la Eveniment și în funcție de condițiile meteo din ziua Evenimentului poate anula parcurgerea traseului în orice moment, dacă consideră că participanții sunt în pericol.

Durata estimată de organizatori fiind de maxim 9 ore de la plecare, pentru parcurgerea totală a traseului, mai puțin ziua de prolog.

...

Fiecare participant va avea un număr de participare distinct. Acesta va trebui lipit pe partea din față a motocicletei pentru a fi vizibil.

Înscrierea se va face online pe pagina oficială a Evenimentului www.roadbookexperience.ro/inregistrare – până în data de 20.05.2024 ora 23:59.

...

Durata estimată de organizatori fiind de maxim 9 ore de la plecare, pentru parcurgerea totală a traseului, mai puțin ziua de prolog.

Ora limită de plecare pe traseu este 09:30.

...

Înscrierea se va face online pe pagina oficială a Evenimentului www.roadbookexperience.ro/inregistrare – până în data de 20.05.2024 ora 23:59.

...

Se va face începând cu data de 17 iulie 2024 în locația evenimentului. Participanților înscriși și confirmați prin plata taxei de participare li se va distribui un număr de participare.

...

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrării achitării unei taxe de participare.

...

Organizatorii NU sunt responsabili și nu își asumă responsabilitatea pentru implicarea participanților în accidente rutiere, accidentări ale participanților pe traseu, decesul participanților, avarii la motociclete și pierderi de bunuri personale pe durata Evenimentului.

...

Participanții pot renunța în orice moment atât la rezervarea/înscrierea online prin contactarea directă a organizatorilor adresa echipa@roadbookexperience.ro.

...

Fiecare persoană înscrisă este de acord să participe pe propria răspundere.

...

Prin înscrierea validată participantul va obține beneficiile menționate pe pagina dedicată de pe site-ul evenimentului.

...

Având în vedere localizarea Evenimentului, participanții sunt invitați să își organizeze transportul la și de la eveniment prin mijloace proprii.

...

În cadrul evenimentului în data de 20 iulie 2024, va avea loc o tombolă prin care se vor extrage prin tragere la sorți câștigători, pentru toate cadourile oferite de către toți sponsorii.

...

Echipamentul obligatoriu:

  • încălțăminte adecvată terenului accidentat cizme/ghete offroad
  • casca de protecție, manusi, cotiere, genunchiere
  • pelerina de ploaie sau echipament specific de ploaie, dacă va fi nevoie
  • telefon GSM funcțional, cu bateria încărcată
  • ...

Organizatorul își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

  • acesta s-a accidentat
  • starea fizică a participantului nu-i mai permite continuarea traseului
  • ...

Prin înscrierea în competiție participanții vor autoriza organizatorii inclusiv partenerii acestora să folosească și să reproducă orice material conținând imagini din cadrul Evenimentului care includ participanții.

...

Declar că, am fost informat/informată cu privire la drepturile ce sunt recunoscute persoanelor fizice prin Regulamentul UE 2016/679 (GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

...

Organizatorul își rezervă dreptul de a completa și modifica acest regulament fără a notifica în prealabil participanții.

...